AVICULTURA TERUG IN ZUID HOLLAND

Geachte leden van AVICULTURA en andere belangstellenden,

U heeft het nieuws reeds gelezen,…..hoewel noodgedwongen maar daarom niet minder enthousiast kunnen wij u melden dat er weer een AVICULTURA georganiseerd wordt en wel op 18,19 en 20 januari 2018.

Met het uiteenvallen van de Championshow is ook aan de samenwerking met Ornithophilia een einde gekomen .  Wij zijn dankbaar voor de samenwerking in de afgelopen jaren en hopen dat ook Ornithophilia een oude traditie in ere gaat herstellen met wellicht een jongdierententoonstelling.

AVICULTURA gaat dat in ieder geval doen en dan ook nog in de provincie waar zij werd opgericht en groot werd.

Na de zoektocht van NBS en Avicultura welke veel energie heeft gekost zijn we neergestreken in Boskoop . Door de coöperatieve houding van het provinciale KLN bestuur Zuid -Holland zijn we tot een samenwerkingsverband gekomen en de verwachting is dat we een show met ongeveer 3000 dieren kunnen neerzetten op een schitterende locatie met veel daglicht , een uitstekende verzorging en een mooie “groene” aankleding.

Daarnaast is de datum de meest gunstige en haalbare t.o.v. de showkalender en beschikbaarheid van een top keurmeesterskorps.

Wij hopen als bestuur dan ook dat u massaal gaat inzenden op de bondsshow van de NBS . Aan de NBS zal het niet liggen. Er is een commissie samengesteld welke het vorig jaar zo succesvolle “sierduivenplein” gaat uitbouwen en verfijnen . Het wordt dus een ontmoetingsplaats voor sierduivenliefhebbers en belangstellenden . Bovendien organiseren we een vrije verkoop en veel belangstelling uit het buitenland.

Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro ,de administratiekosten 7 euro en de toegang is alle dagen gratis.

Bovendien is er vrijwel onbeperkt gratis parkeerruimte en zullen diverse stands de show completeren.

Nogmaals ,zend in, kom kijken en zegt het voort. Wij houden u op de hoogte via de website sierduif.nl en binnenkort onze eigen facebookpagina.

Uw Voorzitter,

Han Voerman