Beste Speciaalclub, Vereniging, Inzender en Bezoeker,

De datum 18 t/m 20 januari 2018, Bondsshow N.B.S. te Boskoop, nadert met rasse schreden.

Daarom via dit medium de oproep om de show tot een groot succes te maken. Dat kan uiteraard o.a. door inzendingen (heel belangrijk) en het realiseren van een duivenplein. Han Voerman heeft het ook aangegeven in zijn artikel.

Een aantal speciaalclubs en de Stichting Zeldzame Huisdieren hebben zich  aangemeld  De Smijters/Ringslagers, SIS rassen zijn ook weer enthousiast. Het zou heel mooi zijn dat er zich nog een paar speciaalclubs zouden aansluiten. Leerzaam, gezellig, PR.

Het duivenplein is actief op zaterdag, de 20e januari. De dagen daarvoor is de show reeds te bewonderen .Prachtige aankleding door oa. Ben Makker (veel groen). Tafels worden door de N.B.S. betaald.

Ook verenigingen en dan bv de grote duivenshows. Bijvoorbeeld de Keistadshow, Oneto, Gelreshow, SNN, Noord-Show, Sierduivenshow Zuid-Nederland. Ongetwijfeld heb ik een show niet genoemd. Allen zijn van harte welkom.

Wij hopen dat velen hun medewerking verlenen en qua aantal dat  van 2017 wordt gehaald en liefst nog meer!
Een gezellig plein, aansprekende stand N.B.S., S.I.S. rassen, speciaalclubs een mooie plek rond het plein. Gelegenheid voor koffie enz. Catering aanwezig. Gratis parkeren en entree. Prachtig tuincentrum naast de hal.

Doordat het tijdsbestek kort is, hopen wij, dat u als vereniging ons zo spoedig mogelijk antwoord geeft. Het liefst  uiterlijk 1 december 2017. (Mag iets later)

Wij beloven u, wij doen ons uiterste best, de N.B.S. Bondsshow, mede door uw inbreng, tot een succes te laten worden. Wij hebben er zin in!!

We zien uw positieve antwoord graag tegemoet,

Nadere info, zo dat van belang is, volgt.
Vragen, bellen, mailen enz. geen probleem.

Vriendelijke groeten,

P.R. Theo van Dissel en Rein Slikker tel.: 0514 602662 of 06 29058868